sickkidhappykid - Sykt kjedelig og umotiverende?

"What matters most is how you see yourself".
Det er med denne teksten vi blir møtt av en katt som ser på seg selv som en løve når jeg klikker meg inn til sickkidhappykid.blogg.no. Igjen en blogg som kryr av bilder som ikke er laget av bloggeren selv.
Profilbilde: Tommy og Tigeren
Bakgrunnsbilde: Et lite, blått smileyfjes som jeper tunge.
Header: En katt med store tanker om seg selv?


Trykk på bildet for å komme til bloggen!

Morsomt design sånn sett. Men litt for enkelt å rappe andres ånsverk til slik bruk.
Men noe denne bloggeren er original nok på, er at han skriver på dialekt og ikke på bokmål. Noe som kan by på at noen vil ha tolksproblemer kanskje, men det er i hvertfall hakket mer originalt enn de fleste som skriver på bokmål enn sin egen dialekt *kremt, hehe*.

Men hva er det jeg kommer over? Jeg finner et innlegg som heter for "Våken", faktisk gjør jeg ikke det, jeg finner to. Jeg sammenligner de, og joda. Det er nøyaktig samme innlegg som er publisert to ganger etter hverandre. Noe sier meg at denne karen hadde hatt godt av å rydde litt i skoffen sin? Eller våkne opp, og slette et av de? Innlegget faller ikke for meg som spessielt spennende, for meg faller det inn i et slags "rosa"-blogg land, uten at det er rosa. Det er i hvertfall et hverdags innlegg om en fyr som ikke får sove, og det er ikke skrevet på den største humoristiske måten. Ingen klappende hender for det.

Utifra å se de 10 nyeste innleggene får jeg inntrykk av at dette er en fyr som liker å dele andres youtube-videoer fremfor å komme med noe nytt selv. Trekker enda litt ned.

Generelt har denne fjelltur-glade gutten falt i gropa til Mr. Fullstendigkaos (meg), gropa som er tagget med skriften "sovende kjedelig". Og jeg kommer personlig ikke til å følge denne bloggen fast, med mindre han klarer å være mer kreativ, og mer spennende. For alt jeg vet kan dette være en kul superhelt i kjedelig forkledning, men det er kun den kjedelige personen jeg får inntrykk av at jeg ser i kikkerten nå.

sickkidhappykid.blogg.no ender opp med 2 av 10 stjerner!

Skrevet av Aylar Von Kuklinski - fullstendigkaos.blogg.no

dette var en verdig og konstruktiv måte å kritisere en annen blogg på syntes jeg.Sjekket bloggen så klart,å kan være enig,noe jeg syntes er kult er jo bilder,vidoer og at han skriver på dialekt:))

vaniljeogpepper
28.jan.2012 15:24

Etter å ha sett (óg lest) gjennom bloggen din, ser jeg at du under NOEN omstendigheter ikke står i posisjon til å kommentere verken innhold eller utseende til andre blogger.

frida
30.jan.2012 00:09

Her var det lite action for tiden...

Insidemyhead
05.feb.2012 21:33

hits